Verbouwen? Vergelijk en bespaar!

Uw appartement sneller verhuren? Pas uw interieur aan!

Zit jij in de verhuursector? De concurrentie neemt steeds meer toe, zeker met de opkomst van Airbnb. Jij kunt jouw appartement sneller verhuren, daarom geven wij jou graag wat tips!

Versleten interieur

U zult van tevoren moeten beslissen of u het appartement gemeubileerd of ongemeubileerd verhuurd. Houdt er rekening mee dat uw interieur op zijn minst slijtage zal vertonen. Huurders komen graag terecht in een verzorgd appartement. Reken daarom altijd afschrijvingskosten, zodat u aan het eind van de looptijd van uw meubilair, kan zorgen voor nieuw verzorgd meubilair. Voor mooi meubilair kun je immers een hogere prijs vragen!

Mooie kiekjes voor snellere verkoop

Adverteren is enorm belangrijk voor het verhuren van uw appartementen en online is de concurrentie groot. Algemeen bekend is dan potentiële klanten vaak worden verleid door mooie foto’s. Vaak is dat zelfs het eerste waar mensen naar kijken. Mooie foto’s vergroten dus de kans dat uw appartement opgemerkt wordt. De presentatie van uw meubilair speelt hier een grote rol bij. Daarom de volgende tips voor het fotograferen:

  • Less is more
  • Zorg voor een frisse uitstraling
  • Maak foto’s van unieke hoekjes
  • Zorg voor voldoende licht
  • Maak rechte foto’s

Weet goed wat uw doelgroep is.

Denk van tevoren goed na over de locatie van uw appartement en wat voor soort mensen daarop af zullen komen. Heb je een appartement in Amsterdam, dan zal jouw appartement bijvoorbeeld meer jonge mensen aantrekken. Zorg dan ook voor een modern interieur. Houdt het appartement bijvoorbeeld strak en wit. Zij zullen namelijk, niet snel afkomen op een appartement met dezelfde als stijl als van hun grootouders.

Is het echt crisis?

Krijgt u uw appartement maar niet verhuurd? Dan kunt u altijd nog een verhuurnetwerk inschakelen, bijvoorbeeld verhuurmakelaar Den Haag. Deze websites trekken vaak veel meer bezoekers en hierdoor vergoot jij de kans dat je een potentiële huurder vindt voor jouw appartement.

Related Posts

About The Author

Add Comment